Sjukt!

Jag förstår inte hur en människa kan leka med en annan människa på det sättet tjejen i Therese-mordet gjorde. Pojken som dödade Therese älskade sin exflickvän och allt han ville var att ha tillbaka henne. Exet säger att hon ger honom en ny chans om han dödar Therese, tjejen han varit otrogen med. Han antar det. Hon driver honom till det, pressar honom till det.

Och nu menar hon att hon inte har en delaktighet i mordet. Att hon "bara lekt" med killen. Att det var på skoj.

Sjukt, det är sjukt.
Läs själva.


Utdrag ur sms-trafiken

Han till henne:

”N (Förnamnet), jag ber dig. Om du tar mig tillbaka så lovar jag att du ska komma att älska mig som du gjorde en gång i tiden. Jag ska ställa upp för dig mer än någonsin. Om du förlåter mig för det jag gjort och hur har varit på sista tiden.../Jag mår så jävla dåligt nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till...jag skulle kunna döda för att ta dig tillbaka...Och jag menar det. Jag skulle kunna döda i princip vem som helst. Utan dig så dör jag själv.”

Han till henne: 27 maj kl 22:50:

"Jag vet precis hur jag ska göra. Kommer be henne hjälpa mig att hitta min vodka. Och så kommer jag dra en liten historia som du får höra i morgon. Sen ska jag säga att jag har ont i ryggen och då tar jag fram den. Då ser hon inte och då kommer det va ett perfekt läge när hon är nerböjd. Är fett taggad. Hör i morgon bitti. Har ställt alarmet på halv 6"

Han till henne 31 maj, kl 21.23:

”Jag vill så jävla gärna göra det men jag vet inte om jag kan.../.../ Jag vill så jävla visa att jag älskar dig mer än allt men jag vet inte om jag klarar det här...Snälla låt mig visa det på något annat sätt.”

Hon till honom, 31 maj, kl 23.22:

"Har du gjort det än?"

Han till henne 31 maj, kl 23.24:

"Det har inte gått, ska försöka i morgon bitti och om det inte går då så får jag ta efter skolan följer efter henne i så fall. Snälla bli inte arg för att jag inte har gjort det."

Hon till honom, 31 maj, kl 23.26:

”Jag blir det om du inte har gjort det när jag kommer hem. Men jag blir inte förvånad om du inte gör det. Du brukar aldrig göra det du lovar.”

Han till henne, 31 maj, kl 23.28:

”Okej, bra jag gör det i morgon. Jag ska alltid hålla vad jag lovar numera../.../”

Hon till honom, 1 juni, kl 15.40:

”Varför skickar du inte sms som du lovar? Har du gjort duvetvad än?!”

Hon till honom, 1 juni, kl 16.08:

”Jag förstår fan inte vad du tänker med när du säger att vill göra allting bättre och så gör du så här. Det är slut nu. Bara så att du vet det, glöm mig.

Han till honom, 1 juni, kl 22.11:

”Snälla N (förnamnet), kan jag inte visa hur mycket du betyder för mig på något annat sätt. Eller så ger du mig bara lite tid. För jag kan fortfarande göra det bara att jag inte kunnat i helgen. Kan jag inte bara få samma chans oavsett när jag gör det?”

Hon till honom, 1 juni, kl 23.56:

”Hur kan du vara så du? Du lovade mig att du skulle göra det i helgen och än en gång så svek du mig. Du klarar uppenbarligen inte av att göra det här så jag får väl göra det själv. Men jag orkar inte bli sviken mer nu, därför är det slut.”

Han till henne, 2 juni, kl 00.00:

”Men N, jag kan ju ordna det, om du bara ger mig lite tid så att jag kan få ett bra läge.”

Hon till honom, 2 juni, kl 00.03:

”Den gången jag såg henne i t-centralen i torsdags lovade du skulle bli den sista. Blir det inte så är det slut, där då har du svikit mig igen. Och det det lär ju bli så för du klarar inte av det här.”

Han till henne, 2 juni, kl 00.05:

”Jo, jag klarar av det, de va bara den pressen att jag behövde göra det i helgen som jag inte klarade av. Jag lovar att fixa det innan balen. Snälla ta inte ifrån mig chansen att få en chans.”

Hon till honom, 2 juni, kl 00.13:

”Du klarar det inte och det har du bevisat nu, jag var dum som trodde på dig. Och vadå innan balen? Innan jag kom hem var det nyss, och innan det var det någonting annat. Jag kan aldrig lita på att du gör det innan balen, jag kan aldrig, aldrig, aldrig lita på dig och jag förstår inte hur du kan vara så dum i huvudet så att du tror det. Du lovade och du svek, än en gång. Jag tänker inte ta det med.”Sent på kvällen den sjätte juni ringer pojken till sin jämnåriga flickvän. Han är andfådd, som om han sprungit.
– Det är gjort, jag har dödat henne, säger han.
I ett skogsparti i Stureby ligger Therese Johansson Rojo svårt skadad. Hennes liv går inte att rädda.


Flickan säger i sin tur att hon inte menat allvar med sina ord, att det bara rörde sig om ett spel.
– Jag sa till honom att det skulle bli vi igen om han gjorde det, men det var bara sådant jag sa, för jag trodde aldrig att han skulle göra det.
När pojken ringer på mordnatten och berättar att han dödat Therese får hon panik.
– Jag blev chockad. Och jag... alltså jag kommer inte ihåg, alltså jag kommer bara ihg att jag inte visste vad jag skulle säga. Och han sa, men säg någonting, men jag kunde inte säga något.Utdrag från aftonbladet.se!

Kommentarer
Emma

Det är skrämmande vad svartsjuka kan göra. det är det sjukaste jag har hört!

2009-08-07 Kl: 19:31:30
URL: http://boulevard.blogg.se/
Tesse

Jaa verkligen skrämmande!

Usch!

2009-08-07 Kl: 22:19:11
URL: http://nuvilljaghaen.blogg.se/
Sandra

Det är sorgligt, man tappar orden!

2009-08-10 Kl: 12:36:56
URL: http://viskablitre.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0